tiistai 9. maaliskuuta 2010

It is a truth universally acknowledged...



...that a single woman in possession of a good brain must be in want of Mr. Darcy.




Oon viettänyt tässä nyt muutaman viime päivän uppoutuneena Ylpeyden & Ennakkoluulon maailmaan. Yhtenä yönä tuli vain sellainen tunne, että on pakko nähdä kyseinen leffa... Ja seuraavana päivänä sitten sarja.


























Fanien keskuudessahan on ikuisuuskiista aiheesta kuka on se oikea Mr. Darcy? Itse en mitenkään vertaile leffaa ja sarjaa, koska rakastan kumpaakin! :D Ja sama koskee myös päähenkilöitä, eli ottaisin molemmat ja vieläpä vaikka yhtäaikaa. Colin Firth nyt on muutenkin yksi lempinäyttelijöistäni. Firthin esittämä Darcy on jotenkin kovempi ja kylmempi, mutta sarja onkin uskollisempi kirjalle. Leffan Darcy on jotenkin yhtäaikaa sekä karskimpi että herkempi. Ero voi tietenkin johtua myös siitä, että Matthew Macfadyenillä on tuo paidankaulus auki ja Colinillä ei...





Hot. En voi muuta sanoa. Se lampikohtaus on tietenkin kuuma, mutta eniten tykkään siitä kosintakohtauksesta, kun Darcy ensin ihan hermona kävelee ympäri huonetta ja on ihan hämillään. Ja silloinkin se on ihan hämillään, kun se tulee kotiin Pemberleyhyn ja näkee Elizabethin! Voi rakkaus. Ja se tapa, miten se sanoo "Right" joka väliin.





Nää asutkin on niin kuumia... Musta tää leffan Darcy on paremman näköinen. Tykkään enemmän suorista hiuksista kuin kiharoista :D Ja pulisongeista tykkään! Ei ihme, että musta jopa ne The Baseballsien laulajat on hotteja, niillähän on pulisongit. eksyin nyt vähän aiheesta.





Menin nyt jotenkin sanattomaksi. En voi muuta ku kuolata näille kuville. Äsken Maussi pelästy ku tein semmosen "Grrrr"- äänen tälle kuvalle.




Toi Matthew Macfadyen ei näytä oikein miltään ilman noita 1800-luvun vetimiä. Mulle tosin kelpais.

Myös naisnäyttelijöistä on kiistelty. Mielestäni molemmat ovat hyviä, tosin sarjan Jennifer Ehle on jotenkin pehmeämpi kuin Keira Knightley. Ja onhan se totta, että Keira on ehkä vähän turhan kaunis Lizzyn rooliin, mutta jotenkin luonteeltaan parempi. No olkoon, en osaa arvostella kovin puolueettomasti, koska Keira on lempparinaisnäyttelijäni.











Huomenna meen Kuopioon kirpparikierrokselle ja syömään! Jee :) Toivottavasti en onnistu tuhlaamaan ihan kaikkia rahojani.

Ei kommentteja: