tiistai 23. maaliskuuta 2010

Problems all left alone

Moi!
Tää netti käyttäytyy nyt TODELLA oudosti, eli välillä toimii täydellisesti, välillä ei ollenkaan ja välillä tosi hitaasti. En ymmärrä.


Tää asu on viime sunnuntailta, jolloin kävin katsomassa Lukija nimisen elokuvan paikallisessa elokuvateatterissa. Tykkäsin leffasta todella paljon! En etukäteen tiennyt leffasta paljoakaan, luulin, että se kertoo keskitysleireistä jne. Kertoihan se toki tavallaan niistäkin, mutta minun mielestäni Lukija oli ennen kaikkea rakkaustarina. Leffan eka puolikas oli aika täyttä asiaa (lue: seksiä) ja toinen puolikas oli sitten aika surullinen, eli itkin suurinpiirtein noin puolet elokuvasta :D Täydellinen leffa minulle siis. Suosittelen kaikille, jotka tykkää sellaisista melko synkistä ja liikuttavista leffoista. Ja erityisesti tälläisille nyyhkyille.



Kuten näkyy, niin kuvien laatu on jälleen kerran suorastaan päätä huimaava. Yritän nyt hieman satsata tähän blogiin kun kirjoitukset loppuu ja tulee vähän enemmän vapaa-aikaa. Esitän, että kirjotukset jotenkin veis mun aikaa :D



Siis tän näköset mun hiukset on "luonnollisina" :D Järkyttävää. Kävin muuten tänään leikkauttamassa hiuksia :O Jee. Pitää vielä värjätä.

Ei kommentteja: