tiistai 30. marraskuuta 2010

Pakko saada.







Maailman kovin tatuointikuume.

kuvat vi.sualize.us

maanantai 29. marraskuuta 2010

Maailman hienoin mangustipaita.

Oon ihan tulessa näiden suomenkielisten otsikoiden kanssa!

Tässä asua viime viikolta, tältä näytin keskiviikkona ja torstaina.
Se hyvä puoli näissä hiuksissa on, että saan tuon otsatukankin nyt pystyyn, kun se on niin lyhyt.


Onnellinen maailman hienoimman mangustipaidan omistaja tässä moi! Toi on tosiaan tilattu sieltä Empiltä.

Sorruin eilen ja tein pienen tilauksen H&M:lle. JA MITÄ TAPAHTUIKAAN TÄNÄÄN? H&M tietysti päätti aloittaa superalet. Onneksi kerkesin vielä vaihtaa tuotteet niihin halvempiin. Ja tilata pari muuta mekkoa lisää... Ja millä rahalla? Pakko saada töitä jostain. PAKKO.

Onneks tilaan kohta vähän hienoja T-paitoja lisää. Oon toivoton. Tulevaisuuteni on tämä.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

kirppislöytöjä!

Kävin tosiaan tuossa perjantaina pitkästä aikaa kirpparilla ja sieltähän löytyi vaikka ja mitä. Ei tosin mitään ostoslistassa ollutta, mutta sehän kirppistelyssä onkin juuri parasta.



Suloinen sydäntaulu, 50 senttiä.


H&M:n miestenosastolta perus T-paita. Tykkäsin tuosta violettimelaaretusta väristä :D Tää oli euron tai kaks?

Väri ei siis missään nimessä ole tuollainen sininen, vaan tästäkin vielä vähän tummempi.

Yksi ruutukauluspaita lisää kokoelmaani, eihän mulla ollu ennestään ku viis tämmöstä... Mut ei ollu harmaata, eikä näin ihanan pehmeetä. Tää maksoi 1,80€. Tää oli mulla eilen baarissa, tosin mulla oli jopa shortsit tuolla alla.



Lavatanssimekko! Tää on vähän tiukka mulle, kun ostin tän alunperin tuon kankaan takia, mutta tuo malli on kyllä aika kiva... Pitää ehkä laihduttaa tämän takia :D Tää oli hinnaltaan euron.

Ihana kangas! :)

Surffaripaita. Tääkin oli kai euron tai kaks? En muista enää yhtään. Mielenkiintoista kuluttamista taas.


Zen Cafén paita, 1€. Huippua, huippua, huippua, en voi muuta sanoa :)

Musta olkalaukku, varmaan H&M:n, 2,50 euroa. Tällästä tarvitsin ihan oikeastikin, kun mulla ei ollu yhtään mustaa olkalaukkua.

Maailman parasta viihdettä, eli vanha Regina, 50 senttiä. Deep Insightin levy 20 senttiä (hinta oli niin kohdillaan, että oli pakko ostaa :D) ja Irvine Welshin kirja Ecstacy: Three Tales of Chemical Romance. Arvatkaapa mikä bändi on saanut nimesä ko. kirjan mukaan? ;)
CONTROL ♥
Olin ihan ällistynyt kun löysin tän, mahtavaa! Maksoi 5€.
Muut leffat taisivat maksaa euron per nenä.


Tää on tää H&M:n halpismekko, mulla oli tälläinen jo mustana ja se on kyllä ollut monikäyttöinen. Lisäksi tää maksoi 20 senttiä :D

Ihana kukkamekko 2. Tää makso euron ja vaikka en tykkääkään tommosista kuminauhayläosista, niin olin voimaton tuon kuosin edessä. Ihana :)

Kattokaa nyt!

lauantai 27. marraskuuta 2010

Lauantai.

Hajotin mun kameran. Tän blogin kuvapitoisuus siis vaan pienenee pienenemistään. Onneks mulla on nyt kuvat neljään postaukseen valmiina (ahkeroin eilen ATK-luokassa) ja kaikenlaisia kuvia piisaa kyllä koneellakin, MUTTA mun mielestä on ärsyttävää kirjoittaa jo kauan sitten tapahtuneista asioista. Ja mitä jos pukeudun joku kaunis päivä maailman hienoimpaan asuun, enkä saa ikuistettua sitä jälkipolville? Katastrofi.


Toinen asia, mikä mua ärsyttää, on se, että poistin tästä just vahingossa yhen kuvan, enkä saa sitä tietenkään mitenkään takaisin :D On tää elämä (=bloggaaminen) vaikeeta.


Tässä nyt kuvaa eilisen asusta, jolla kävin kirpparilla Sirrin ja Heidin kanssa. Wuhuu, vihdoin! Ostokset tulee sitten omana postauksenaan, koska niitä on niin paljon (ja koska halusin tehdä mahdollisimman monta eri juttua, joissa on KUVIA).



Seuraavana ostoslistalla on pitempi villakangastakki, vihaan tuota ylijäävän helman roikkumista tuolta. Haluaisin sellaisen yläosasta vartalonmyötäisen, joka leviäisi vyötäröltä kellomaisesti ja peittäisi mekkojen ja hameiden helmat alleen. Sellaisia vain harvemmin kirppareilla vastaan kävelee, valitettavasti. Ja olen aivan liian pihi/köyhä ostaakseni mitään uutena.



Tässä asussa toi helma ei häiritse niin pahasti, koska tuo hame on samaa sävyä kuin takki ja sukkikset, mutta kuvitelkaapa vaikka tommoinen sininen parinkymmenen sentin kaistale tuohon heilumaan. YÄK. Tarvisin myös lyhyen mustan toppatakin. Ja toppahousut. Ja talvikengät. Tänne jäätyy!



Näytänpä urpolta :O No mut leikitään, että näytän ihan tosi hyvältä, koska aion käyttää tätä samaa asua myös tänään. Tänään mun pitäis käydä kaupassa (limppari on loppu!), Alkossa (pakko saada Somersbyn omenasiideriä), leffassa (Harry Potter ja kuoleman varjelukset, toivottavasti se uni oli enneuni ja tapaan jonkun söpön pojan, jonka kanssa pääsen pussailemaan) ja lopulta vielä Sipen kanssa Arizonaan bailaamaan. Niin ja tallillakin pitää tietysti käydä. Mun tekis hirveesti mieli ratsastaa sillee ihan oikeesti, mutta valitettavasti ainut ratsastettavani on kouluttamaton ravuri, jolla voi mennä vain käyntiä. Kärsivällisyyteni ei vain riitä sillä ratsastamiseen kentällä, ja Lucikin jaksaa keskittyä sen 5 minuuttia kerrallaan, joten... Tänään voitais käydä joku pitkä maastolenkki :D



Asusta sen verran, että pipo on Seppälästä (maksoi euron), paita kirpparin ilmaislaatikosta, hame ja sukkikset H&M:ltä ja saappaat kirpparilta. Niin ja koru on Kalevala-heppa, vaikkei sitä juuri näykään...




Jaahas, pitäisi varmaan ryhdistäytyä ja tehdä jotain muuta kuin möllöttää tässä läppärin ääressä. On se vaan jännä, miten viimeisenä ennen nukkumaanmenoa pitää aina käydä Facebookissa ja heti herätessä sama. Ihan kuin sinne olisi yön aikana (tai yleensäkään ikinä) tullut mitään maailmaamullistavaa sisältöä. Huoh.

torstai 25. marraskuuta 2010

Maailman turhin ihminen.

Tänään olen:

-herännyt aamuna reippaana kello kahdeksan. Reippaalla tarkoitan sitä, että jaksoin hienosti laittaa herätyksen pois päältä ja jatkaa unia.

- nähnyt maailman karuimman unen, jossa Voldemort päätti tappaa minut ja äitini. Olisin voinut pelastautua menemällä katsomaan uusinta Harry Potteria, mutta tapasin leffateatterin aulassa söpön pojan ja jäin pussailemaan sen kanssa ja näytös kerittiin myydä loppuun. Onneksi heräsin juuri, kun Voldemort saapui.

- myöhästynyt siis koulusta. TAAS. Tää on kyllä yks surkeimmista uusista elämistä, mitä mulla on ikinä ollu.

- käynyt Ylivieskassa, jossa söin hyvää mustikkapiirakkaa ja ostin superhalpoja irtokarkkeja Halpa-Hallista. Meillä oli siis opintoretki.

- jäätynyt. Täällä on ihan pirun kylmä!

- maannut loppupäivän tässä sängyllä dataamassa. En mennyt venäjänkurssin bileisiin, koska sinne olisi pitänyt pyöräillä pitkä matka. En mennyt edes tallille, asia, josta tunnen erittäin huonoa omatuntoa. Arvatkaa vaan oksettaako?

-syönyt, syönyt ja vielä kerran syönyt. Karkkia, pizzaa, karkkia, suklaata, sipsejä, riisikakkuja... Kuinka paljon yksi ihminen voi parissa tunnissa suuhunsa tunkea?

- ettinyt hyvää radiokanavaa. Yle X:n iltaohjelmista en tykkää, Radio Helsinki on ehkä vähän liian kultturelli tämmöselle teinille ja Basso alkaa jossain vaiheessa aina kyllästyttää.

- lukenut vanhoja Posse-haastatteluja Basson nettisivuilta. Suosittelen!

- kuunnellut Palefacea ja Ruudolfia. En tykkää oikeen kummastakaan.

- miettinyt, että olisiko aiheellista tehdä jotakin tämän päivän aikana, mutta tullut siihen tulokseen, että mitä turhia.


Kertakaikkiaan loistava päivä.

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

i wish i felt nothing


Tässä näette nyt totuuden näistä uusista hiuksistani. Periaatteessa ne leikattiin ihan samalla tavalla kuin viimeksi, mutta tällä kertaa näytän ihan pojalta. Mutta ei se haittaa, oon aina halunnu olla poika :) Ja äkkiähän nää taas kasvaa.



Tää eilinen asu ei ollu mikään maailman hienoin, mutta mulla on niin tylsää täällä tunnilla (ei tehdä vaihteeks mitään), joten päätin huvikseni tehdä postauksen. Varmaan kiva tietää kuinka syvällisiä ajatuksia tämänkin tekstin takana on ollut :D


Näiden hiusten kanssa kannattaisi varmaan pukeutua mahdollisimman tyttömäisesti, mutta olen jotenkin tosi innostunut tästä uudesta elämästäni poikana, ja haluan pukeutua vain miesten vaatteisiin.



Loppuun vielä vähän taidetta :D

tiistai 23. marraskuuta 2010

On sääli ettei me seota yhdessä

Mun uusi elämä ei nyt oikein ota onnistuakseen. Menin esimerkiksi eilen tosi aikaisin nukkumaan (puol kakstoista on MULLE aikaisin) ja silti heräsin tänään kakskyt vailla 11. Koulu olis alkanu 9.45... Lisäks mulla oli selkä aivan jumissa, kun nukuin niin kauan.


Mulla menee niin hermot tän bloggerin kanssa. Ensin se kuvajuttu ja nyt se, että menin vaihtamaan tähän uuteen editoriin, jota en osaa käyttää :D Haluaisin sellaisen oman teknisen tuen, olisko vapaaehtoisia?


Hiimailin tällä asulla perjantain, koko viikonlopun ja vielä eilisenkin. Toi mekko on epäilemättä paras ostos, mitä oon ikään tehny. Kannatti maksaa se 4,80, vaikka se olikin aika paljon kirpparimekosta. Ja noi kengät on aikanaan maksanu sen kaks tai 2,5 euroa. Puhumattakaan tuosta takista! Ostin sen kirpparilta lukion ykkösellä, eli KOLME vuotta sitten. Olisko maksanu kuus euroa... Ja tuota on käytetty oikeesti paljon, toi tais olla pari vuotta mun ainoa talvitakki.


Tässä postauksessa ei taaskaan ollu päätä eikä häntää, olen pahoillani. Kirjotin just megapitkän vastauksen yhteen viestiin, joten mun kirjallinen antini tais yhden illan osalta kulua siihen. Huomiseen siis.

Päivän biisinä piti alunperin olla Zen Café - En oo koskaan tavannut, mutta sitä ei löytynyt Youtubesta, joten päivän biisiksi päätyi samaiselta Helvetisti järkeä-levyltä biisi nimeltä Tuhannen kilometrin päässä. Kyllä, minulla on hieman hellyydenkipeä olo. Vaihteeksi :D


maanantai 22. marraskuuta 2010

Moi

Mulla on uudet hiukset, vihdoinkin!






Mitäs pidätte?

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Uusi elämä vol. 28679

Oon elänyt varmaan jo kuukauden ajan erittäin holtittomasti. Mulla ei oo aavistustakaan, paljonko mun tilillä esimerkiksi on rahaa, mihin mun rahat on menneet tai että mistä saisin lisää. En oo tehny mitään hyödyllistä pitkään, pitkään aikaan. Mun pitäis kohta taas tietää, mihin kouluihin hakisin, enkä oo edistyny asiassa pätkääkään. Tilannetta ei varsinaisesti helpota myöskään se, että oon unohtanu kaiken ikinä missään oppimani asiat kaikesta mahdollisesta, enkä osaa enää edes lukea tai kirjoittaa. Oon yksinkertaisesti tyhmä.

Aloitan siis jälleen kerran uuden elämän. Jei. Siihen kuuluu rahankäytön hillitsemistä, töiden etsimistä, koulujen kartoittamista, opiskelemista ja ööö, kunnon ruuan syömistä. Noin vain  muutaman pääkohdan mainitakseni.

Juhlistan uuden elämäni aloittamista viimeisen illan rituaalilla (uusi elämähän alkaa AINA maanantaisin), eli sipseillä, cokiksella ja leffalla.


P.S. Kolme hyvää postausta tulossa, kunhan vain saan huijattua niihin kuvat jotenkin :D

perjantai 19. marraskuuta 2010

There's no excuse to be bored.

Voi paska. Tää Blogger toimii täydellisesti täällä ATK-luokassa, joten ikävä kyllä vika taitaa olla omassa pikku läppärissäni. Pitääköhän mun tulla jatkossa joka päivä lataamaan kuvat tänne vai mitä ihmettä mä teen?

 Tässä tämmönen random kuva minusta, ainut, mikä löytyi koulun tiedostoista. Tää on myös mun fb-profiilikuva ;)

 Mua ärsyttää suuresti oma laiskuuteni! Tänä viikonloppuna olis nimittäin ollu mun kavereiden tuparit (joihin mä kyl päätin olla menemättä iät ja ajat sitten) ja sit olin menossa mun sukulaisten luo, mut en sit jaksanutkaan. Eli ihan omaa tyhmyyttäni on tämä tylsyys. Ja olishan mulla tekemistäkin. En vaan jaksa tehä mitään :D

 Nää on nyt vaan jotain kuvia weheartit.comista, kun halusin testata toimiiko tää kuvan lisäysjuttu.

Mulla on aina kaikkein tylsintä just perjantaisin ja lauantaisin! Missä vika? Minussa itsessäni kai.

Kuten huomaatte, mulla on nyt ihan oikeita ongelmia tän blogin kanssa. Ja myöskin hieman motivaatio-ongelmia. Miljoona piristävää kommenttia saattais auttaa ;) Stay tuned, jatkoa toivottavasti seuraa pian.

torstai 18. marraskuuta 2010

Light your ass on fire

Tulin vaan ilmottamaan, että oon elossa. Tää blogger ei edellenkään toimi mun koneella, yritän työstää asiaa, kunhan kerkiän. Ei sillä, että mulla olis kiire, mutta oon vaan laiska ja väsynyt.