torstai 30. syyskuuta 2010

This is the life everybody ask for

Paska päivä. Heräsin suurella vaivalla aamulla päästäkseni kouluun katsomaan maailman tylsintä leffaa (Solaris, en todellakaan suosittele) ja kuuntelemaan jotain vielä tylsempää seminaaria, josta kyllä skippasin puolet. Mulla olis myös ollu venäjän kurssi nyt illalla, mutta en jaksanut mennä sinnekään, kun vitutti niin paljon.


Vitutuksen aiheena on se, että mulla on edessä kolme vapaapäivää (huomenna meillä ei oo koulua), eikä mitään tekemistä. Tai no tietysti on jotain siivoamista yms, mutta... Olisin mennyt Tampereelle, mutta koin melko ikävän yllätyksen kurkistaessani nettipankkiin. Tililtäni oli hävinnyt VIIKOSSA lähes 300 euroa. MITÄ VITTUA? Tietää kyllä mihin ne on menny...


Meinasin myös saada itkupotkuraivarin, kun huomasin, että vaatteeni alkavat olla taas melko tiukkoja... Oon lihonu täällä ihan mielettömästi, kun vaan syön jotain herkkuja koko ajan. Mutta tähän tulee nyt muutos! Uusi elämä vol. 1879 alkaa NYT.


Aloitan tälläisen ostospäiväkirjan pitämisen, niin pysyy edes jonkinlainen tolkku tässä törsäämisessä. Ja kortilla makselu on myös niin pahasta, mä en ainakaan ikinä tajua sitä rahamenon määrää silloin.
Aion myös rueta liikkumaan vähän enemmän. Tänään kävinkin jo pienellä lenkillä. Harmi vaan, että kaikki säännölliset harrastusryhmät ovat jo alkaneet, joten niihin ei varmaankaan enää pääse. Yksin on niin vaikea saada aikaiseksi yhtikäs mitään. No, kunhan se heppa tulee tänne, niin ainakin sitä kämpän ja tallin väliä tulee kuljettua :)

it's getting late but i don't mind

Eilen illalla olin taas valloittamassa paikallisen night club Arizonan. Oli hurjan kivaa! Tanssittiin koko ilta, voitte uskoa, että tämmöisen pikkucityn baarin tanssilattialla ei keskiviikkoiltana pahemmin tungosta ollut. Dj oli tosi ihana, se soitti kaikki meidän toiveet :)


Ostin sieltä Kärkkäiseltä maailman hienoimman paidan ja pitihän se sit illalla laittaa päälle.Ja housut on edelleen yliarvostettuja. Toi paita oli mallikappale ja makso siks vaan 19 euroa. Mikä siis olis mulle normaalisti liikaa, mut toi oli niin mahtava, et olisin varmaan maksanu siitä tuplasti ton summan.


Jemina taiteili mulle ihanan kiharakeesin.





Se vaan vähän lässähti ku hikoilin ja mun hiukset rupes kihartumaan itsestään lisää. Mut ei haitannu menoa pätkääkään.



Minä ja Sirri ystävinä.




Ja vihollisina.
Oli kyllä mukavaa olla pitkästä aikaa baarissa ihan vaan tanssimassa! Varsinkin kaikki tyhmimmät biisit :D
Eilisillan inspiroima soittolista.




Cherry on top

Sain tälläisen tunnustuksen Annalta, kiitos paljon :) Mua kyllä hieman nauratti tää tunnustus.
"For beautiful blogs with that little bit extra", tää blogi onkin tosi kaunis :D



Mutta onneksi olemassa on ihan oikeasti kauniita ja inspiroivia blogeja!

1. Anna tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pidät ja jotka inspiroivat

Through the Looking Glass
Aivan uskomattoman kaunis ja viimeistelty blogi, upea tyyli ja kirjoitustaito!


Silent All These Years
Kauniita kuvia ja hyvää musiikkia.


stripped
Upeita, seksikkäitä ja inspiroivia kuvia.


BOOGIE NIGHTS
Ehdoton lemppariblogini!


innocence is out of style
Ihan vaan siks, että Hanna on rakkaan entisen kotikaupunkini Suonenjoen kuumin nainen.

2. Listaa kolme itselle rakasta asiaa

♥ Eläimet. Ne vaan on niin paljon fiksumpia ja luonteikkaampia kuin ihmiset. Eikä ne ikinä ärsytä mua.
♥ Musiikki. Mitä olis maailma ilman musiikkia? Mä kuuntelen musiikkia AINA. Koska en kestä hiljaisuutta. Tai itteäni.
♥ Mekot. No kun meinas mennä jo vähän turhan syvälliseks. Eikä mikään voita sitä tunnetta, kun löydät kirpparilta jonkun ihanan mummomekon! Ja mekot istuu mulle aina.


3. Laita näytille kuva asiasta jota rakastat ja selitä miksi



Maussi. Maailman TOLLOIN kissa ja todennäköisesti myös hemmotelluin. Mun pikku mammanpoika.


Peppi. Niin viisas ja oman arvonsa tunteva pikku taistelukissa, joka pärjää missä vaan.

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

WUHUUUU!!!!!

Tämä...
..hevonen...

...on nyt minun!!!! :))))) Arvatkaapa kuka on hieman onnellinen. Ja köyhä.


Mun mielestä toi mekko näyttää vieläkin yöpaidalta.




Kävin tänään Ylivieskassa shoppailemassa (jos sitä nyt shoppailuksi voi kutsua, käytiin vaan hätäisesti Kärkkäisellä ku pojilla oli niin kiire ei-minnekään), mutta löysin maailman hienoimman paidan! Mahtava päivä kertakaikkiaan.





Esittelen kaikki viime aikojen ostokset lähipäivinä, kunhan vain KERKEÄN jumalauta. Nyt pitäis kerätä voimia iltaa varten. Oi kyllä, lupasin taas lähteä bailaamaan. Jotkut ei vaan opi. Mut tänään en juo!

tiistai 28. syyskuuta 2010

No surprises

En varmaan ole maailman ainoa ihminen, jonka mielestä surprise PITÄISI kirjoittaa suprise :D Tänään oli taas ihan superkiireinen päivä, joten en juurikaan jaksanut miettiä asuani. Laitoin siis kaikki luottokamppeeni päälle :)


Tuo kukkamekko ja nuo ruskeat saapaat alkavat olla jo niiiiiin kulunut yhdistelmä, että itseäkin hirvittää. En myöskään ymmärrä, miten jotkut pitävät mustia sukkahousuja tylsinä, minusta ne nimittäin tuovat jotakin ekstraa asuun kuin asuun. Jakkutakkia en ole hirveästi vielä kerinnyt pitää, mutta rakastan sitä jo nyt.



Mulla on jo nyt hirveä vaatekriisi huomiselle, koska mun kaikki vaatteet on märkänä! En nimittäin ollu kerinny pestä pyykkiä moneen viikkoon ja tänään sitten pestä hurautin kaksi semmoista laitoskoneellista... Täällä oli tietenkin kaikki kuivaustilat ihan täynnä, joten nyt niitä märkiä vaatteita on kirjaimellisesti kaikkialla. Katsotaan vaan, unohdan varmasti osan jonnekin vähemmän käyttämääni kuivatustilaan.


Kerkesin tänään sentään avata vihdoin ja viimein sen H&M:n paketin! Eikä onneksi löytynyt mitään palautettavaa :) Superihanat kaksi hametta ja paita, jotka tosin olivat niin ryppysiä, etten viitsinyt niitä vielä kuvailla. Mutta kengät eivät olleet rypyssä :D

Mustat gladiaattorikorkkarit ne eivät ole, mutta melkein! Nuo nauhat tuossa edessä ovat vaan kertakaikkiaan vastustamattomat :)
Päivän biisinä yksi maailman kauneimmista biiseistä, Radioheadin No surprises

maanantai 27. syyskuuta 2010

Everything in its right place

Miten voi tämmöisellä pienellä ja mitäänsanomattomalla ihmisellä olla näin KIIRE? En kerkeä tehä mitään. Esimerkkinä voin kertoa, että hain viime torstaina H&M:n paketin postista, enkä oo vielä ees aukassu sitä... Mut tää on varmaan vaan huonoa organisaatiokykyä, vois taas pitkästä aikaa harkita uuden elämän aloittamista.



Olin viikonloppuna porukoiden luona ja valitettavasti huomasin, että tavaroiden ehjänä säilymismahdollisuudet kyseisessä residenssissä ovat lähes olemattomat. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin ottaa kaikki tärkeimmät mukaan tänne. Onneks sänkyjen alla oli tilaa :D


Tän päivän asu oli varsin poikamainen. Aamulla ihan säikähdin ku katoin peiliin, näytin nimittäin ihan pojalta! Pakko oli sitten vähän meikata ja laittaa hiuksia :)

Noi pillit on muuten hyvät, mut ne ei vaan pysy päällä hirveen hyvin. Sellasia ne kunnon pillit on ;)



Yritin vaihteeks ottaa asukuvat vähän eri paikassa. Niin ja sit lattia oli täynnä roinaa.



Kytkin ite noi kajarit ja vahvistimen kannettavaan CD-soittimeen, wuhuu! Oon aika ylpeä itsestäni nyt. Kyllä muuten kuulostaa musiikki hyvältä, kun on kuukauden kuunnellu musiikkia ainoastaan läppäriltä.
Heräsin tänään viideltä, mut ei ees nukuta pahasti. Huomenna alkaa koulu onneks vasta kaheltatoista. Nyt telkkaria töllöttämäään. Hmm, Break Up vai Nurse Jackie & Californication?

Untitled/Fantastic

Keskiviikon bileasu! Sipe tuli just tonne taakse, mut onneks se piiloutu noin hyvin.




Mulla oli hirvee vaatekriisi ja olin jo lähössä semmosessa tylsässä farkut ja T-paita-asussa, mut käännyin ovella takasin vaihtamaan vaatteita.

Se oli tää musta mekko, se vaan ei suostunut irrottamaan henkistä otettaan musta.
Hmm, tosi kiva yrittää muistella 5 päivää sitten tapahtuneita asioita... No, baareissa oli ihan kivaa, olin ihan liian humalassa ja kulutin rahaa niin paljon, että ihan hirvittää. Onnistunut ilta siis.




Seuraava päivä ei ollutkaan sitten niin onnistunut, koska mulla oli ihan hirvee olo. Oikeesti, miten jotkut pystyy käymään joka viikko jossain?




Tää on siis torstain asu. Silloinhan oli Pukeudu punaiseen-päivä, onnistuin ihan vahingossa pukeutumaan hieman teeman mukaisesti.
Perjantaina en voinut laittaa mustaa mekkoa, koska lähdin kohti Suonenjokea heti koulun jälkeen, ja halusin junamatkalle lämpimät ja mukavat vaatteet :)




keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Girl's not grey

Mutta minä olen! Tänään mulla oli päivällä tosi kuumeinen ja muutenkin paska olo, ja skippasinkin koulun tältä päivältä. Olin kuitenkin luvannut käydä tänään tutkimassa yhtä kirpparia, joten matkaan oli lähdettävä.


Toi neule on sieltä Suonenjoen kirpparin maagisesta ilmaislaatikosta löydetty, ihastuin täysin tuohon kuvioon ja värimaailmaan. Vähän mummomainen ehkä, mutta mielestäni toimii lyhyehköön helmaan ja sukkiksiin yhdistettynä.

Toi huivi ei sopinyt yhtään tuohon asuun, mutta en nyt ihan viitsinyt lähteä kipeänä ulos kaula ihan paljaana. Joskus vaan pitää joustaa. Ja kuvat on ottanut Sipe ;)


Se kirppari oli tosi hyvä! Se oli aika iso ja siellä oli ainakin tänään tosi hyvin kaikkea. Ja mun piti aloittaa se uusi, säästäväinen elämä... Onneks siellä oli ainakin kaks pöytää toinen toistaan upeampia XS-kokoisia vaatteita, joten se sentään vähän rajoitti. Ja löysin sellaisia juttuja, joita olen etsinyt jo kauan. Kannatti mennä siis :) Esittelen nyt pitkästä aikaa nää ostokset ihan päällä, kun mun piti kuvata ne kaikki, KOSKA MEIDÄN HUONEESSA EI OLE VIELÄ PEILIÄ, ENKÄ KEHANNU MENNÄ TONNE KÄYTÄVÄÄN PEILAILEMAAN. Että joillakin on vähän vaikeempaa tää elämä ;)

Kerta kiellon päälle... Vihaan legginssejä, mutta nää oli vaan niin siistit! Niitä reivejä ootellessa ;) Alunperin H&M:ltä, maksoivat 2 euroa.



Saa nähä tuunko ikinä pitämään tätä mekkoa. Olin ihan ihastuksissani siellä kirpparilla tästä ja kokeilinkin tätä ja kaikkee. Sit huomasin tän olevan kokoa 36 (katoin eka et 38) ja nyt katon koko ajan, et onkohan toi vähän pieni... Ja sit tästä tulee vähän mieleen yöpaita. Tääkin on H&M:ltä ja makso 3 euroa.



Tässä maailman paskimmassa kuvassa on kaks superlöytöä. Ensinnäkin punavalkoinen ruutukauluspaita, oon ettiny tällästä oikeesti vuosia! Lähti mukaan eurolla.
Sit noi farkut, jotka on muuten ihan oikeesti pillit! Nää on vähän ku legginssit olis jalasssa. Merkki on Nudie Jeans, maksoivat viis euroa.










Sit tämmönen kuvioitu paita. Tää on yllättäen H&M:ltä ja maksoi euron.




Paras löytö oli kuitenkin tämä musta päiväpeitto, 7 €. Tätä oon ettiny niin kissojen ja koirien kanssa, mut ku nää on niin älyttömän kalliita. Nyt oon onnellinen :) Niin ja sit ostin ton Suosikin, se makso viiskyt senttiä.


Tänään tutustumaan Haapaveden yöelämään, jei! Mun pitäis lähtee noin puolen tunnin päästä kaverille alottelemaan, enkä oo käyny vielä ees suihkussa, vaatteiden valitsemisesta puhumattakaan. Kiire!


illan tunnusbiisi :D



P.S. Arvonnat Tossulassa ja Too fast for love-blogissa, menkää, täyttäkää maa ja voittakaa!
P.P.S. Pitäisköhän itekin joskus järkätä joku arvonta... Mut ku ne vaikuttaa niin työläiltä :D Vaikka sitten ku tällä blogilla on 10 lukijaa.
P.P.P.S. Eiku hups, tällä onkin jo 9! En siis lupaa mitään.
P.P.P.P.S. Se suloinen poika iski meille tänään silmää! Awww, se on ylisöpö.

tiistai 21. syyskuuta 2010

Täti Sinipunainen

Mekosta ei tänään ollut paljoakaan näkyvissä :D En jaksanut eilen pestä niitä kiisselitahroja.

Mun piti laittaa sellaset matalapohjaset löysähköt mustat saappaat, mut tajusin vasta aamulla, et mulla ei oo niitä täällä mukana... Niinpä ton asun yläosa ja alaosa oli vähän eri paria.


Sukkikset ja huppari oli oikeesti aika pitkälti samaa sävyä.


Heräsin tänään jopa kakskyt minuuttia ennen koulun alkua, joten kerkesin jopa vähän meikata. Hiuksia en sentään laittanut.


Tänään juttelin muuten maailman söpöimmän pojan kanssa! Se oli venäläinen/ukrainalainen, supersöpö ja kiinnostunut muodista. Harmi vaan, et se ei puhunut suomea tai englantia, ainoastaan venäjää. Meidän keskustelu jäi aika lyhyeks :D




Alunperin mun piti laittaa myös toi pipo, mut sit yläosa olis menny jo ihan liian rennoks alaosaan verrattuna. Ja onhan tuo vähän eri sävyäkin.
Tällä hetkellä oon niin jäässä ku ihminen vaan voi olla. Tänään nimittäin oli mun pitämän heppakerhon ensimmäinen kerhokerta ja SATO KOKO AJAN. Sinne tallille on siis 4 kilsaa matkaa ja pyöräilin sinne ja takas ja oltiin myös siellä kerhossa ulkona. Nyt tärisen täällä peiton alla kaks hupparia päällä ja pipo päässä ja tunnen kuolevani. Ihan ku en olis ollu jo valmiiks tarpeeks kipee. Eikä oo kuumetta, fuck you kuumemittari. Et tiiä mistään mitään.


Mun blogi on nyt myös blogilistalla! Tai siis on ollu jo vuoden, mut en oo muistanu sitä. En oikeesti ymmärrä miten toi blogilista toimii. Oon vähän tyhmä.
TÄNNE!

You're so fuckin' special

Eilen ♥



Hank Moody opettajana! Kelpais. Luovan kirjoittamisen kurssia odotellessa...

"Young vampire knew that there was much to be learnt from this blood-sucking mentor: how to live, how to feed, how to fuck."



Ed on tosi gay ♥

"You're the mentor, you know?"
"In my story young vampire has a crush on the old one. It's you."


Ed angstisena ♥

"I hate myself and want to fuckin' die."
"I don't know, sounds pretty fuckin' gay to me"


Ja tän hetken paras biisi.


I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep, I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

maanantai 20. syyskuuta 2010

Black Dress

Nelliina edellä, minä perässä. Ajattelin tosiaan pitää viikon tuota samaa mekkoa, TOSIN minun viikkoni koskee vain arkipäiviä, koska viikonloppuna pitää mennä esimerkiksi raveihin, missä ei missään mekoissa hypellä.


Mekoksi valitsin tämän H&M:n perusmekon, koska sitä on helppo yhdistellä kaikkeen ja ajattelin välttyväni käsinpesemiseltä tuon toppimaisen yläosan takia (--> ei hikisiä kainaloita), mutta tietenkin tiputin tuolle omenakiisseliä jo tänään.



Tänään mulla oli tälläinen mustavalkoinen rokkarityttölook. Halusin mahdollisimman rennon asun, joka tosin kusi vähän siinä, että mun musta huppari oli pyykissä. Jouduin siis tyytymään astetta skarpimpaan neuleeseen. Toi mustavalkoruudullinen kauluspaita kyl loistaa vähän turhan kirkkaasti tuolta kaiken mustuuden keskeltä.


Tadaa! Tää on varmaan ensimmäinen asukuva ikinä, missä mulla on suhteellisen järkevä ilme. Hyvä minä :)