perjantai 30. heinäkuuta 2010

Life doesn't care about your vision. You just gotta roll with it.

Ihan alkuun täytyy sano, että suosittelen lämpimästi Paksuna-leffaa (Knocked Up). Katsoin sen viime yönä ja tykkäsin kovasti. Oli jännä huomata, miten parisuhteita, rakkautta ja vauvoja käsittelevä leffa voi olla noin hauska :) Ja seth Rogen on aika ihana.




Tää mun hiusviikko ei oikein onnistunut, kun en jaksanut minään aamuna nousta kun vasta 10 minuuttia ennen töihinlähtöä.




Keskiviikkona vedin otsiksen pannalla taaksepäin ja laitoin takahiukset -yllätys,yllätys- ponnarille.





Torstaina näytin lähes samalta.




Tästä päivästä en jaksanut ottaa edes kuvaa, näytin hirveältä.
Juhuu, viikonloppu. Aattelin vaan löhöillä koko viikonlopun. Tosin varasin tätä viikonloppua varten Ainolta neljä leffaa ja oon kattonu niistä jo kaks, joten joudun ehkä keksimään jotain muutakin tekemistä. Mut onneks telkkarikin on olemassa. Sieltä ei vaan tuu ikinä mitään kivaa, tai jos tuleekin, niin mulla menee hermot niihin mainoksiin.
Elin muuten tän viikon pääosin rinkeleillä, jäätelöllä ja nuudeleilla. En suosittele. Tänään sain ruikutettua äitin ostamaan mulle ruokaa. Meinasin kuolla onnesta kun sain ruisleipää.



keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Riley: Ida, I promise to love you every moment of this night.Would you do me the extraordinary honor of taking your clothes off?

Okei, en oo mikään Twilight-fani. Oon kuitenkin lukenu kaikki kirjat moneen kertaan ja kattonu leffatkin vähintään kerran. Mun mielestä kirjailijan uskonnollisuus tai kenties jostakin ihan muusta johtuva naivius ja lapsellisuus kuultaa tarinasta vähän liikaa läpi. Kirjojen/leffojen juonet eivät vaan ole tippaakaan uskottavia. Mutta eihän siinä mitään. Heti ku mulla on aikaa, niin mäkin kirjotan kirjan mun fantasioista ja alan ootella, millon ne miljoonat tipahtaa mun tilille.


Okei, okei, tarkoituksenani oli kirjoittaa leffasta. Eli Twilight-saagan kolmannesta osasta nimeltä Eclipse (suomenkielinen nimi Epäilys?). No leffa ei ollut mitenkään älyttömän surkea (niinkuin se eka osa), mutta eihän se missään nimessä hyväkään ollut. Osa osalta mennään kuitenkin parempaan suuntaan. Mun mielipiteen kakkososasta voi muuten lukea täältä. Kaikki se ällöttävä lässytys vain pois ja lisää toimintaa ja huumoria, niin niitä katsoo jo ilokseen :) Siis tietenkin kyse on romanttisesta leffasta, mutta se kaikki en voi elää ilman sinua-roska menee vaan vähän yli. Kirjoissa se ei häiritse niin pahasti, koska ne on kokonaan sellaista lässytystä, mutta leffoissa se ero naljailevan ihmissusilauman ja ikuista rakkauttaan vannovan Edin välillä on vähän turhan iso.



Sit miks Victorian näyttelijä oli vaihdettu? No okei, syy varmaan löytyis ekalla gooletuksella, mut en nyt jaksa vaivautua. Mut joka tapauksessa tää uus oli aika surkea. Se ei ollut yhtään pelottava, enemmänkin säälittävä. Näytti ihan joltain lievästi epätoivoiselta puumalta :D

Entäs ne sudet sitten? Niiden pitäis olla jotain tosi pelottavia, mutta kaikessa pörröisyydessään ja kömpelyydessään ne näytti sööteiltä hauvoilta, joita teki mieli rutistaa. Luulis, että tämmösiin teinimagneettileffoihin olis varaa laittaa sitä rahaa vähän enemmän. Tai sit käyttää se paremmin. Mut toisaalta, kaikki menee kattomaan nää leffat joka tapauksessa, joten eihän sillä laadulla mitään väliä ole.


Tässä leffassahan Edin ja Jacobin kaksintaistelu Bellasta käy kaikkein kuumimmillaan. Ja vaikka tähän asti oon ollu uskollinen Edwardin kannattaja, niin pakko sanoa, että nyt vaihdoin kyllä leiriä! Edward on ihan liian täydellinen kaikessa siirappisuudessaan. Jakessa on sentään jotain aitoutta. Ja onhan ne vatsalihakset ihan jees :D

Mun suosikkikohtauksia oli tää telttakohtaus ja sit se, kun Jasper piti sitä taistelukoulua. Tosin tää telttakohtauskin oli aika surkeasti typistetty siitä kirjan versiosta, eikä läheskään yhtä hauska. Oikeestaan ei koskaan pitäis lukea kirjaa ennen leffaa, koska sitten sitä leffaa kattoessa vaan ärsyttää ne kaikki virheet. Sit ku on ensin kattonu sen leffan, niin kirjaa lukiessa vaan naurattaa ne leffan "virheet", koska kirjan versiohan on luonnollisesti se ainoa oikea.


Mun mielestä Taylor Lautner tekee ehdottomasti parhaan roolityön tästä pääkolmikosta, sillä kuten taisin jo aiemmin sanoa, niin Jacob on ainut edes hieman uskottava hahmo. Kistenillä on JATKUVASTI se sama möllötys päällä ja lisäksi hän vielä mumisee ärsyttävästi. Ja on mielestäni ihan liian hyvännäköinen Bellaksi. Oon ehkä hieman katkera. Ai eikö vampyyrit tykkääkään tavallisen näköisistä tytöistä? Pattinsonillakin on aika pitkälti se sama perusmöllötys päällä koko leffan ajan, ja lisäksi hänet stailataan näissä leffoissa aina ihan kamalan näköiseksi! MIKSI?Vampyyreiden pitäis olla kuumia!



No onneks tästä leffasta löyty sitä kuumuutta ihan tarpeeks muutenkin. En siis oo mikään Jacob/Lautner-fani, mut täytyy myöntää, et tää pahiskohtaus sai mun polvet melko veteliksi. En vaan voi vastustaa pahiksia.


Susijengiä kuvattiin valitettavan harvoin, sillä Paulia esittävä Alex Meraz on aikas kuumahkon näköinen mies.



Grrr. Jonden mielestä tää näyttää ihan chavilta tässä kuvassa. Se tarkotti sen haukuks, mut mä vaan innostuin lisää. Miettikää nyt, brittiaksentilla puhuva amis, joka näyttäis tolta?




Se on just tää pahistyyli, mikä muhun puree. Kilttien naapurinpoikien lisäksi. MUUTEN, näin sen naapurinpojan tänään pelkissä uimahousuissa! ;)


Kaikkein kuumin oli kuitenkin tää Riley, joka oli pahisvampyyreiden johtaja. Kuuma+pahis+vampyyri= Idan mies. Ja tietysti tää sit kuoli, koska tietysti kaikki pahat kuolee ja kukaan hyviksistä ei ees loukkaannu. Jakea ei lasketa, koska a) se on välillä pahis ja b) se parantuu niin nopeasti, ettei sillä kuitenkaan mitään hätää ole.


Oikeesti, se leffan ensimmäinen kohtaus oli oikeasti hyvä! Luulin ensin, että kyse oli vielä jostain mainoksesta, kun kuuma mies käveli sateisella kadulla... :P Mutta sitten jossain varjoissa alkoi suhahdella joku tyyppi hirveetä vauhtia ja se oli sit siinä.

Eiku joo, paras kohtaus oli ehkä kuitenkin se Jessican puhe. Se puhe nimittäin kolahti allekirjoittaneeseen aika täysillä.

Jessica: When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like, astronauts, president... or in my case, a princess.
[the students and parents chuckle lightly]
Jessica: When we were ten, they asked again. We answered, a rock star, cowboy, or in my case, a gold medalist. But now that we're grown up, they want a serious answer. Well, how about this. Who the hell knows?
[the other students cheer and applaud]
Jessica: This isn't the time to make hard and fast decisions; this is a time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere. Fall in love... a lot. Major in philosophy, because there's no way to make a career out of that. Change your mind, and change it again, because nothing's permanent. So, make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask what we want to be, we won't have to guess... we'll know.

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Mau

Nyyh, Maussi on hylänny mut :( Se nukkuu vaan koko ajan tuolla vaatekaapissa... Tänään ku tulin töistä, niin se ei tullu vastaan eikä edes nukkunu viime yönä mun vieressä :((( Nyt onneks sain sen hetkeks houkuteltua sen pois tuolta ja laitoin oven tiukasti kiinni. Vaatekaappi, mun Maussia et vie!

En jaksanu tänään nousta sängystä ku vasta puol tuntia ennen töiden alkua, joten en kerinny hirveesti laittaa hiuksia.


Näytin siis kamalalta.



Sit illalla oli kattomassa Eclipseä, teen siitä sit erillisen postauksen. Mut tämmönen asu oli päällä. Yäk mikä kuumuus kun ei voi ees vaatteita pitää päällä :(


Huaah, ehkä eka kerta moneen vuoteen ku esiinnyn julkisesti pelkässä topissa, oli hieman alaston olo :D




Vaatteet H&M, rintakoristekukka Ainon tekemä ja kengät Andiamo


maanantai 26. heinäkuuta 2010

The moment I saw him smile, I knew he was just my style

Mun elämä on nykyään aika tylsää näin arkipäivisin. Tai siis tylsyyshän on itsestä kiinni, mutta kuitenkin. Töissä on niin kuolettavaa! En ymmärrä miten ihmiset jaksaa käydä töissä päivästä päivään, vuodesta vuoteen.


Niinpä päätinkin tällä viikolla panostaa hiuksiini. Värjäsin noi lauantaina, joten eivät enää ole ihan niin kauheat. Mun mielestä mun hiukset näyttää ehdottomasti parhailta auki, mutta se ei töisssä ole mahdollista. Yleensä en jaksa ees suoristaa mun hiuksia työaamuina, vaan vaan harjaan ne ja laitan ponnarille. Ja näytän kauhealle.

Tällä viikolla aion siis tehdä joka päivä erilaisen "kampauksen". Tänään oli tämmöinen letti. Mulla on ollu kyl monesti ennenkin tuollainen otsaletti (loistava likaisiin hiuksiin ja tilanteisiin, joissa suoristusrautaa ei voi käyttää), mut tänään jatkoin sitä ihan tuonne "loppuun asti".


Tää ei nyt ollu takaapäin mikään maailman siistein, mut se ei onneks tässä haittaa! Tää jopa pysy aika hyvin lähes koko päivän, vähän vaan toi letti purkaantu ku mulla on kuitenkin kerroksittain leikatut hiukset. Toi sivulla oleva letti ei kyl ihan oo mun juttu, mutta muuten tykkäsin :=)


Päivän asu oli tylsääkin tylsempi, mutta toi paita oli tosi kiva!



Tänään kävin tyhjentämässä mun kirpparipöydän, eikä sieltä onneks tarvinnu tuua takasin ku kaks pientä pussillista. Rahaa ei kyllä liiemmin tullu, mut en sitä kyllä odottanutkan.





Ne vähätkin rahat meni sit samantien.





Musta laukku 1€. Myin kaikki muut mun isommat mustat laukut pois.





Levyjä, euron kappale.




Ihana mekko! Tää on siis koko 140, joten tuo yläosa ei ihan mahdu mulle, mutta mulla on jo visio tän varalle! Vielä kun sais sen joskus toteutettuakin. 2,50 euroa.




En tiiä mitä teen tälläsellä vauvan pussilakanalla, mut mun oli pakko ostaa kun oli niin kiva kangas :D Euron.


Ja sit löysin vaihteeks ilmaislaatikosta kaks villapaitaa :) Meinaa olla jo villapaitahyllyllä vähän täyttä, toivottavasti ens talvi on kylmä!






Kissanomistajan elämä on välillä hieman turhan jännittävää. Tänään tuuletin kämppää ja laitoin samalla pyykkejä, joten annoin Pepin loikoilla itsekseen tuossa pihalla. Siinä se kököttikin rauhallisesti ainakin puoli tuntia, mutta sit yhtäkkiä se olikin hävinnyt! Huutelin ja etsin sitä vaikka missä pusikoissa, kunnes näin pinkin narun heiluvan ilmassa. Jeps, se pikku tyhmyri oli kiivennyt puuhun, eikä tietenkään uskaltanut tulla enää alas. No siinä sitten aikani ihmeteltyäni sain pelastusapua muutamalta naapurilta... Kaikki tulivat katsomaan mikä torikokous siellä puun juurella oli :D KYLLÄ, myös THE Naapuri, hyvännäköinen poika siis! Se vaan ei ehkä hirveästi innostunut Pepistä, kun Peppi päätti tulla alas sieltä puista omin avuin juuri kun hottisnaapuri oli tuomassa tikkaita x) Tyypillistä Peppiä. Mut hei, nyt tiedän vihdoinkin sen nimen! ;)

Sit kun sain Pepin sisälle, niin tajusin, ettei Maussia näy missään... Mietin jo, et livistiköhän se jossain vaiheessa ulos, mutta päätin kuitenkin ensin etsiä sisältä. Hetken kutsuttuani sitä kuulin heikkoa maukumista VAATEKAAPISTA. Siellähän se sitten oli varsin tyytyväisenä makoilemassa. Huoh.




sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Reivaa reivaa

Jeppistä jee, oltiin eilen Kaisan kanssa vierailemassa Kuopion yöelämässä. Ei ollut mikään erityisen mahtava ilta, mutta ei mikään huonokaan. Sellainen ihan mukava :)


Ilta alkoi räppikeikalla Henkassa. Illan aloittivat Riku & Rölli. Vetivät ihan hyvin, mutta biisit eivät kyllä erityisemmin kolahtaneet. Freestyle-osiot toimivat paljon paremmin ;)

Illan pääesiintyjä oli sitten Timi Lexikon. En ole kyllä mikään herran suurin fani, mutta täytyy myöntää, että keikka oli kyllä ihan hyvä :)


Joistakin biiseistä huomasin jopa tykkääväni :D Vähät valitan, Huasteleppa levveemmin, Älä vaivu ja Sukupolvi sanoo ainakin miellyttivät korvaani. Meno oli yleisön joukossa kyllä ihan hyvä, hieman vaan mietityttää ihmiset, jotka eturivissä kuvaavat enemmän itseään kuin sitä esiintyjää... Ja lievä kato kävi eturivissä kun lavalta purskotettiin vettä yleisöön päin :D

Keikan kohokohta oli kuitenkin se, kun Joniveli ilmestyi lavalle Seinät-biisin ajaksi.




Joku muisti asukuvat vasta hieman myöhään, oli pimeää ja loistan näissä kuvissa kuin joku Jeesus.










Niin ja noi läikät on tosiaan sitä vettä. Tykkäsin asusta tosi paljon! Ihanaa, kun oli pitkästä aikaa ihmismäinen keli ja pystyi käyttämään saappaita :) Mulla on muuten tainnut olla tuo sama mekko lähes joka kerta kun oon käyny Henkassa jollain keikalla...

Loppuilta tanssittiin sitten totuttuun tapaan Virtasessa, joka tällä kertaa oli hieman pettymys. En tiedä, oli ehkä liian vähän porukkaa tai jotain. Mutta ihan kivaa oli ja musiikki oli sentään samaaa tasoa kuin aina, eli paskaa. Mutta ihmiselle, jonka mielestä Trilogian Nyytit on paras tanssibiisi ikinä, on tuo paikka juuri oikea. Olipas mielenkiintoinen lause.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

Home is where your heart is

Moi, oon rakastunut.


Tähän taloon.


Minähän oon aina haluunu asua omakotitalossa, maalla. Mun unelmatalo olis sellanen suht iso omakotitalo, jossa olis iso piha ja paljon ulkorakennuksia, joihin sais sit eläimiä. Oon aina ajatellu, et hankin sellasen sit isona.


Nyttemmin oon alkanu haaveilla omakotitalosta jo nyt. Mun unelmana olis asua muutaman kaverin kanssa isossa omakotitalossa, missä kaikilla olis omat huoneet ja sitä kautta omaa rauhaa, mut sit olis yhteinen keittiö ja mahdollisesti myös olohuone, sekä tietenkin myös piha! Olis niin mukavaa kun olis aina jotakin leffankatseluseuraa yms. Ja omakotitalossa vois järjestää hyviä bileitä ;)



Käsitän toki, että omakotitalossa ja varsinkin siinä isossa pihassa on valtavasti työtä, mutta pääni on tällähetkellä niin pilvissä, että ajattelen, että siellä tietenkin kaikki tekisivät kaikkensa yhteisen hyvän eteen. Haloo, tämä on aika paksua ihmiseltä, joka itse ei jaksa leikata edes oman postimerkin kokoisen takapihansa ruohoa.

Tiedän, että nuorena pitäisi matkustella ja nähdä maailmaa etc. MUTTA minä tunnen itseni. Rakastan matkustelua, mutta eniten rakastan kotona olemista. Olen niin kiintynyt jopa tähän surkeaan luukkuun, etten millään haluaisi muuttaa pois. Tai sitten olen vain laiska. Inhoan muuttamista yli kaiken. Ja olen muuttanut elämäni aikana jotain 13 kertaa... Olisi niin ihanaa, kun olisi se KOTI, paikka josta ei ikinä tarvisi muuttaa ja jonne voisi aina palata. Tottakai aion matkustella ja ehkäpä asua jossain ulkomaillakin jonkin aikaa, mutta siksi olisikin niin kätevää jos asuisi monen kaverin kanssa yhdessä. Joku olisi aina kotona huolehtimassa eläimistä ja talosta, joten ei haittaisi vaikka osa olisikin maailmalla. Eikö olisikin ihanaa?




Oltiin siis tosiaan eilen kaverini Kaisan luona pitämässä videomaratonia. Tarkoituksena oli siis katsoa videoita :D Ei sit jaksettu kattoa kun kaks leffaa, sit alko väsyttää. Ei tämmönen raskaan työn raataja (5h päivässä istumista, wuhuu!) jaksa perjantai-iltaisin tehä muuta ku nukkua. Villiä.










Sekä toi huppari että shortsit on muuten molemmat mun tekemiä! Jos tekemiseks voi kutsua sitä, että leikkaa saksilla hihat/lahkeet irti. Mutta tykkään molemmista ihan hurjasti! Ei vaatteiden kuulukaan olla aina niin siististi tehtyjä.
































Nää mun hiukset on ihan törkeet. TÖRKEET. En kestä. Heti ku saan rahaa jostain, niin meen kyl parturiin. Tai ehkä maksan laskut kuitenkin ensin. Mut siis toi "lyhyt" osa on niin pitkä, et se kihartuu tollee ihanasti. Ja on ihan ruskea, koska mulla on lievästi juurikasvua. Jos vaikka sentään värjäis noi. Esim. TÄNÄÄN.




Tää talon sisustuskin oli niin ihanan kotoisa. Tai sit se oli vaan toi lievä epäjärjestys, joka sai mun olon kotoisaksi :)








Niin ja vähänkö ihanaa, että noi kaikki keittiösysteemit oli tossa yhellä seinällä! Jää sit tilaa kaikelle muullekin :D Toi on kuulemma vähän epäkäytännöllinen ratkaisu, mutta jos ei tee muutenkaan ruokaa, niin mitä väliä? Sitäpaitsi tuohon mahtuis yhtäaikaa tekemään ruokaa ja tiskaamaan, sopii mun kommuuniajatukseen.



Oon tainnu tulla vanhaks. Ja mitä musta kertoo se, et saan kylmiä väreitä siitä, ku jotkut mun ikäset kertoo muuttavansa yhteen tai kihlautuvansa, mutta haluaisin oman TALON?







Nam nam. Katottiin toi Hymypoika, oli ehkä häiritsevin kokemus ikinä. Odotin sellasta perus suomileffaa, joka on ihan paskaa kökköä ja jolle voi nauraa. Toi oli lähinnä ahdistava. Ja sit en tajunnu siitä puoliakaan. Eikä niiden näyttelijöiden muminasta saanu mitään selvää. Mut hyvät musiikit tässä oli, tuli niin ala-aste mieleen jostain Don Johnson Big Bandin ja Redraman ekoista hiteistä :)






Joku vähän väsyi. Ihanaa oli muuten nukkuä tänä aamuna pitkään, mutta selkä kiittää! En meinannu taas vaihteeks päästä sängystä (siis sohvalta) ylös.