maanantai 30. marraskuuta 2009

Black and Blue

Päivän asu on tänään mustaa ja sinistä. Pidän kyseisestä väriyhdistelmästä todella paljon, mutta en ole sitä aiemmin juurikaan käyttänyt. Jatkoin myös huomaamattani viime viikon teemaa, sillä mekkoa/tunikaa olin käyttänyt ennen tätä vain kerran ja tuota paitaa en vielä kertaakaan (tosin olen omistanutkin sen vasta viikon).


Tuolla alla on farkkuhame, joka pitää mekon kuosissa, koska se meinaa aina rypistyä sellaiseksi rumaksi ja on muutenkin vähän läpinäkyvä.

Tästä näkee paremmin nuo värit, paita on oikeasti aika lähellä tuota kuvan väriä. Salama sai näköjään myös vampyyriminäni tulemaan esiin :)



Päivän asu:
mekko- JC
sininen paita - second hand(H&M)
legginssit - BikBok
saappaat - second hand(Bronx)



Tyytyväinen ilme heti aamutuimaan :)






Tässä vielä tälläisiä todella kauniita herutuskuvia :D No ei vaan, kun valitin tuossa taannoin että hiukseni ovat ihan kamalat, niin eivät näköjään olekaan, kunhan ne on vaan tarpeeksi likaiset kuten kuvissa ;) Mutta annan niitten nyt toistaiseksi olla, kunhan taion jostain ylimääräistä rahaa niin käyn leikkauttamassa otsiksen. Itse en sitä enää tee, sitä on nimittäin yritetty vaihtelevalla menestyksellä. Operaatio Värjäys on vuorossa tänään. Jos jotakuta kiinnostaa, niin käytän Garnier Fructisin mustaa väriä, niinkin dramaattisesta syystä että se on halvinta :)




Huomenna nokka kohti big cityä, eli Helsinkiä, kohteena ovat Studia-messut ja vierailemme toki myös muissa sivistävissä kohteissa kuten eduskunnassa, sillä onhan kyseessä opintomatka :) No minä ainakin odotan aidosti innolla Ylen studioilla ja jossain cokispaikassa vierailua. Suunnitelmissani on käydä katsomassa se New Moon "iltavapaiden" aikana, koska budjettini on TODELLA pieni (25€ koko reissun ajaksi), joten sillä ei paljoa juhlita. Ja sitten kyseinen leffa tulee tänne käpykylään ehkä joskus viiden miljoonan vuoden kuluttua, jolloin joku on vuorenvarmasti jo ehtinyt spoilata sen. Joten luultavasti torstaina on luvassa kertomus pienen maalaistytön seikkailuista isossa kaupungissa vol.129686 :P




keskiviikko 25. marraskuuta 2009

EI NÄIN!

Noh, kävinpä tuossa eilen taas kirpparilla ja tarkoituksena oli ostaa ainoastaan äidille joululahjaksi sellaisia karkkeja sieltä... No tulipa ostettua taas vähän muutakin, vaikka ei missään nimessä olisi pitänyt! No mutta, tässä nämä nyt on.

Sininen huppari näytti kirpparilla ihan H&M:ltä. mutta kotona tarkemmin katsottuna ei olltkaan sitä! Ei mulla mitään H&M:n vaatteita vastaan ole, mutta ne eivät vaan meinaa kestää mun käytössä. Tämä on siis tämmöinen ihan perushuppari, jollaista tarvitsin töihin ja tallille muutenkin. Mulla kun ei tunnetusti ole hirveästi naistenhuppareita (liian kapeat hihat), joten näytän töissä yleensä muodottomalta säkiltä. Mutta en enää, koska nyt minulla on ihana sininen huppari, joka maksoi ainoastaan yhden vaivaisen euron. Kannatti ostaa, vai mitä?

Suomalaista laatutuotantoa olevat villaliivi ja -hame maksoivat yhteensä kaksi euroa. Ostin nämä tuon liivin takia, mutta myös tuo hame oli mekkona ihan kiva :)


Tämä nyt oli taas tälläinen NIIN tyypillinen tolloilu-ostos :D Takki jossa vetskari on rikki, maksoi euron. Tykkään ihan hirveästi tuosta kankaasta, mutta äly hoi! Minulla on jo muutenkin kaapillinen näistä-tulee-ihan-hyviä-kun-vähän-korjailee vaatteita, enkä omista edes ompelukonetta (ja vaikka omistaisinkin niin en osaisi käyttää sitä), joten... TYHMÄ! Mutta kangas on silti kiva :)

Miellyin nyt näköjään tuohon siniseen :) Ei kun oikeasti olen etsinyt tämän väristä pitkähihaista jo pitkään ja nyt löysin sen eurolla! En yleensä käytä tämän mallisia paitoja (liian lyhyt & tiukka), mutta liivien alla... Tykkään väristä.





Tämä minulle hyvin epätyypillisen värinen neule pääsikin tänään jo käyttöön, joten ei ollut turha ostos ;) Vero Modan hyvin vaalea vaaleanpunainen neule maksoi ainoastaan kaksi euroa ja on täydellisessä kunnossa.



Sitten päästään näihin löytöihin :) Eli vakiokirpparillani on sellainen ota-tästä-ilmaiseksi-laatikko, jota aina kaivelen innoissani. Tällä kertaa löytyi tällainen täydellisen kokoinen H2O:n paita, joka on tietenkin sininen. Sininen on näköjään uusi musta vaatekaapissani :D Täysin uutta vastaavassa kunnossa ja hinta oli tosiaan 0€.




Tämä paita on I-H-A-N-A <333 Tykkään hirveästi tällaisista alkuperäisistä 80-luvun neonvärivaatteista :D Paita on myös läpikuultava, joten allaolevalla topillakin voi vaikuttaa. ja ilmaista tietenkin.





Tässä vielä muita ilmaislöytöjä, eli kummitytölle punavalkoinen mekko ja vihreä villapaita. Sitten on sinivalkoraidallinen paita, haluaisin tehdä tuosta kankaasta mekon, pitäisi vaan käydä hakemassa vielä samaa kangasta olevat housut sieltä laatikosta, mutta kun en oikeen kehtaa mennä vaan ottamaan sitä ilmaiskamaa ja olla ostamatta mitään. Tietysti kun ajattelee, että käyn siellä noin kaksi kertaa viikossa kuluttamassa lompakkoni tyhjäksi niin... Sitten todellinen Löytö hyvin isollä L:llä. Valkoiset ratsastushousut, jotka eivät olleet edes itse tehdyt, maksoivat VAIN 3 euroa. Sopivat täydellisesti, eikä niissä ole tahran tahraa :O Paikatkin on ihanan pehmeät. Uskomatonta. Eli ei-ratsastajille tiedoksi, että yleensä ratsastushousut maksaa ihan hullusti myös käytettyinä ja valkoisia kisahousuja on lähes mahdotonta pitää tahrattomana.




Jaahas, pitäisi varmaan nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja lukea tänään maantiedon kokeeseen. Jo kaks koetta on tällä viikolla menny lukematta :) Ne on onneksi olleet yhteiskuntaoppia, siitä mulla on aika paljon yleistietoa, kiitos Asan ja kumppanien musiikin :D Tähän vielä loppukevennykseksi tämmöinen juttu, joka nauratti ainakin minua :P Tosin mulla nyt on vähän outo huumorintaju.

Näin nimimerkki X (en muista enää mikä se oli) Youtubessa kommentoi jotain Asan biisiä:
näin hommat hoituu, tyttöystävä jätti äsken. ja nyt luvassa on asaa, avainta, asaa ja lisää avainta pari koppaa koffii ja masturbointia..

XDDDDDDDDDD






Pink Lady



Tänään jatkoin vähän käytettyjen vaatteiden pito-viikkoani :) Tällä kertaa asukokonaisuudesta tuli todella naisellinen, näköjään nämä ääripäävaatteet jäävät minulta käyttämättä. Eilen illalla kokeilin ehkä noin miljoonaa vaateyhdistelmää ja nyt tiedän miksi en ole niitä vaatteita käyttänyt. Ne näyttävät IHAN HIRVEILTÄ päälläni, siksi ;) Tämä ruskea paita on tänään ensimmäistä kertaa päälläni, en ole aikaisemmin käyttänyt sitä kun se on tuollainen vähän liian heruttava makuuni ja paljastaa vähän liian hyvin noita lantion epäkohtia (joita myös jenkkakahvoiksi kutusutaan). Näitä leveälahkeisia liituraitahousujakaan en ole ennen julkisilla paikoilla käyttänyt kuin ainoastaan kerran.



Tässä todella "tarkentava" kuva korusta :)








Kengät oli pinkit tennarit, joita en ollut ikinä ennen käyttänyt eikä ollut edellinenkään omistaja tainnut juurikaan käyttää, kun pohjat on ihan valkoiset ja kulumattomat :)






Tässä vähän erilaisia kuvakulmia niin ei oo aina samanlaisia kuvia.





Laitoin sitten hiukset kiinni, kun näytti niin hölmöiltä auki. Pinkki rusettipanta nuorentaa asua hieman, sen ansiosta näytän tänään vain noin 32-vuotiaalta neljävitosen sijaan :D Miten vaaleanpunainen voi vanhentaa näin paljon?
Päivän asu:
musta toppi- H&M
ruskea hihaton paita- second hand (H&M)
mustat liituraitahousut- second hand
vaaleanpunainen neuletakki- second hand (Vero Moda)
pinkit tennarit- second hand
pinkki rusettipanta- H&M kids
koru- second hand






maanantai 23. marraskuuta 2009

Bad Obsession



Huomasinpa tässä eilen, että kaikki vaatteeni eivät enää mahdu kaappeihini! Ja minulla kuitenkin on kolme tuollaista huoneenkorkuista kaappia PELKÄSTÄÄN vaatteille... Voisi ehkä lopettaa jatkuvan kirppari"löytöjen" tekemisen, minulla nimittäin on useita vaatteita, joita en ole ikinä pitänyt ja KYMMENIÄ vaatekappaleita, joita olen käyttänyt ainoastaan kerran. Tietysti jonkinlainen kaappien järjestelykin voisi tuoda lisätilaa, nyt kaapit ovat melko räjähtäneitä, kuten kuvista näkee... :D





Niinpä päätin, että tällä viikolla pukeudun vaatteisiin, joita en ole ennen tai pitkään aikaan pitänyt. Tämän päivän asusta tuli sangen miehinen, mikä nyt on varmaan aika itsestäänselvää kun kaikki vaatteet ovat oikeasti miesten... Olen kyllä käyttänyt kaikkia näitä vaatteita aikoinaan melko ahkerasti, mutta en pitkään aikaan. Nuo kengät on ostettu joskus kolme vuotta sitten DinSkosta ja olen ne itse värittänyt TUSSEILLA koulutuntien aikana ;) Ihmeen hyvin on nuo värit pysyneet.



Lyhythihaisen kauluspaidan ostin viime perjantaina kirppikseltä, tykkään paljon tuosta kuviosta ja väriyhdistelmästä, se rauhoittaa mukavasti muuten villin kuvion.



Housut ovat siis liituraitakuviolliset, mikä ei luultavasti erotu kovin hyvin noista peilikuvista. Alla olevasta kuvasta näkyy paremmin tuo paidan väri & kuviointi, älkää välittäkö tuosta ilmeestä :D






Muissa kuvissa nuo housut lököttivät sillee kivasti, mutta tässä nuo näyttävät enemmänkin joltain salihousuilta... Toivottavasti näyttävät liikkeessä vähän paremmilta! Ja nuo hiukset... Niille on kyllä tehtävä jotain ja pian.



Ilouutinen! Löysin pinkin piponi, jonka luulin jääneen Ruotsiin viime keväänä. Piti ihan löytymisen kunniaksi laittaa se tänään päähän, vaikka näin lämpimällä säällä olisi varmaan pärjännyt ilmankin.

Päivän asu:
kauluspaita- second hand (Jack&Jones)
neuletakki- second hand (Dressmann)
housut- H&M Men
kengät- DinSko
pipo- itse tehty
kaulaliina- second hand
takki- second hand

perjantai 20. marraskuuta 2009

Vähän minusta

Ajattelin nyt kertoa joitakin perustietoja itsestäni, kun huomasin etten ollut kertonut noissa alkupostauksissa oikeen mitään.

Olen 18-vuotias (tosin kohta 19) tyttö ja opiskelen viimeistä vuotta lukiossa. Asun Pohjois-Savossa eräällä todella pienellä paikkakunnalla, jota en nyt julkista, mutta se on varmaan melko helppo arvata jos yhtään tuntee tätä seutua. Asun rivitaloyksiössä kahden kissani kanssa melko lähellä "keskustaa". Harrastan ratsastusta ja kansalaisopistoa :D Olen tällä hetkellä muun muassa espanjan, venäjän ja itämaisen tanssin kursseilla.

Tyylini on melko hajanainen, tai oikeastaan minulla ei ole mitään tiettyä tyyliä. Toisinaan olen rock/punk, toisinaan hyvin tavis, toisinaan supernaisellinen ja toisinaan jotakin aivan muuta. Pidän paljon fiftarityylistä, rockabillytyylistä, rocktyylistä ja korkeat korot ja mekko-tyylistä :) Kuuntelen paljon musiikkia, lähinnä rockia, räppiä ja trancea, ja musiikki myös inspiroi minua pukeutumisessani.

tiistai 17. marraskuuta 2009


Elikkäs olinpa tuossa viime sunnuntaina Placebon keikalla Helsingin Jäähallissa. Ihan aluksi voisin hieman avautua siitä, kuinka paskaa on asua täällä jumalan selän takana, jos haluaa käydä keikoilla. Ensinnäkin jo pelkät matkat junalla maksavat yhteensä reilut viiskymppiä ja sitten vielä asuminen ja ruuat yms. Shoppailusta puhumattakaan :D Yövyimme Eurohostelissa, joka oli kyllä ihan hintansa (22,4€) arvoinen. Paikka oli siisti ja suhteellisen mukava. Ainut miinus oli litteä tyyny :D Eurohostel sijaitsee Katajanokalla, Helt okej-kirjasarjan käyttäjille tutussa paikassa :D Siitä todisteena yllä Uspenskis katedralen med gyllene lögkupoler! Taisin kyllä kirjoittaa tuonkin väärin...
Illan asu ei ollut kovinkaan teemaan sopiva, sillä asu oli (tai ainakin yritti olla) rockabilly (-bella) henkinen. Minulla on siis monta hametta päällekkäin tuossa alaosassa, jotta helma olisi enemmän kellomainen. Toivon tosiaan, että en oikeasti näytä noin karulta kuin näissä kuvissa :D Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen ei-peilin-kautta-otettu kuva tässä blogissa!
Illan asu:
paita- H&M
mekko- H&M
vyö- second hand
legginssit- BikBok
kengät- second hand (DinSko)



Lämppärinä oli australialainen bändi nimeltä Expatriate. En muista siitä juuri mitään, joten luultavasti se ei ollut kovin hyvä :) Ylläoleva kuva on kuitenkin paras sieltä ottamistani, joten siitä näkee hieman tunnelmia. Meillä oli ihan hyvät paikat, sieltä näki hyvin koko lavan jne. Ainut haittapuoli oli se, että niskat kipeytyivät kun joutui koko ajan kääntämään päätä oikealla, mutta mitäs pienistä.




Tämä oli nyt toinen kerta kun näin Placebon livenä, ensimmäinen kerta oli viime kesänä Provinssissa. Silloin keikka ei todellakaan ollut mikään suuri elämys, mutta ajattelin että Placebo onkin enemmän stadion- ja sisätilabändi, sillä jotenkin juuri kaikki valo- ja videotehosteet sopivat hyvin sen musiikkiin. Sunnuntain keikka olikin mielestäni parempi, mutta silti jotenkin laimea. Monet biisit kuulostivat melko samoilta (no niinhän ne kyllä levylläkin kuulostavat) ja jotenkin tunnelma ei vain missään vaiheessa kohonnut tarpeeksi. Lisäksi minua harmittaa, että lempibiisejäni (Pure Morning, Without you I'm nothing, English Summer Rain ja Black-Eyed) ei taaskaan soitettu. Onneksi kuitenkin joitakin muita suosikkejani tuli, esimerkiksi Because I want you, Blind, Meds ja tietenkin Taste in Men, josta tämä blogi on saanut nimensä :) Plussaa myös siitä, että bändi soitti melko paljon vanhoja biisejään.


Saturday night coldness

Lauantai-iltana juhlimme kahden kaverini 18-vuotissynttäreitä peräti yhdeksän hengen porukalla. Alkuilta meni synttärisankarin luona hengaillessa ja illemmalla lähdettiin kohti Kuopion yöelämää. Itse olin kuskina, joten omalta osaltani ilta meni varsin rauhallisesti. Kiitos erään pilkunviilaajaportsarin yksi kavereistani ei päässyt sisälle, koska hänen papereissaan oli niin vanha kuva, joten vietimme ehkä noin puolet yöstä ulkona :D Voin kertoa, että oli aika todella kylmä pelkissä sukkahousuissa ja minihameessa, onneksi päädyin sentään pitkään villakangastakkiin lyhyen tekonahkatakin sijaan. No lopulta selvisimme myös takaisin kotiin, toivottavasti ensi kerta sujuu vähän paremmin.

Tässä siis illan asua, joka oli aika arkinen. Itse en oikeen innostu mistään heruttavista ja tiukoista paljettibaarivaatteista, joten yleensä viihteellä ollessani minulla on farkut ja T-paita :D Tällä kertaa laitoin sentään päälleni minihameen, jota kompensoi löysä ja umpinainen printtipaita.




Hiukset olivat olevinaan todella pöhöt, mutta näissä kuvissa ne näyttävät kyllä ihan samalta kuin aina muulloinkin :D Meikit olivat myös olevinaan melko tummat, mutta yllättäen nekään eivät erotu kuvista.




Saappaat ovat yksi parhaista kirpparilöydöistäni ikinä! Täydellisen kokoiset Bronxin nahkasaappaat maksoivat peräti 3 euroa.




Illan asu:
farkkuminihame- second hand (Only)
T-paita- JC (onks se jc vai j&c???)
sukkahousut- H&M
saappaat- second hand (Bronx)





Kävin lauantaina päivällä paikallisella kirpparilla tarkoituksenani yrittää löytää jonkinlainen bilepaita ja ostaa VAIN ja AINOASTAAN se, jos sellaisen sattuisin löytämään. No voitte varmaan arvata miten kävi.... Löysin upeita vaatteita yhteensä 18 eurolla :) Kaikki olivat myös vielä kotona sopivia, joten voidaan puhua onnistuneesta reissusta. Otin myös kaikista ostoksistani oikein kuviakin, mutta kuvat ovat vielä tavallistakin huonolaatuisempia, joten ne jäävät nyt julkaisematta. Eiköhän ne vaatteet tule esiintymään vielä jossain.
Tästä tuli nyt kyllä niin huonosti kirjoitettu ja sekava postaus, että taidan jättää Helsingin reissusta ja Placebon keikasta kirjoittamisen toiseen päivään :)



tiistai 10. marraskuuta 2009

i did it my way

Eilen illalla kävin katsomassa Skavabölen pojat-leffan. Elokuva oli ihan ok, sellainen synkkä suomalaisleffa, tuli mieleen Tummien perhosten koti. Näyttelijät olivat yllättävän hyviä ja leffa oli tunnelmaltaan hieno, itse vain tykkään vähän erilaisista ja nopeammin etenevistä elokuvista.

Illan asu oli hyvin punk-henkinen, en oikeen itsekään tiedä miksi. Kaikki lähti kengistä. Halusin mennä leffateatteriin kävellen ja ulkona oli loskaista eli siis märkää ja liukasta, joten maiharit olivat paras vaihtoehto. Sitten loput rakentuivat jotenkin siitä ylöspäin.


Vihainen anarkiaA!- ilme :D Btw, rakastan tuota hattua yli kaiken, ostin sen kirpparilta ja maksoi vain ja ainoastaan euron. Kyseessä on siis ihan aito pappalätsä :) Pääni on nähtävästi pappamaisen pyöreä, sillä ketjuliikkeiden tuollaiset hatut eivät istu päähäni yhtään, mutta tuo on kuin tehty minulle. Kaulahuvi on myös kirpparilta ja maksoi myös euron. Tykkään paljon tuosta väriyhdistelmästä.



Suoraan sanottuna tuo itse asu on ihan kauhea! :D Tuo yläosa oli tuollainen kaavalla mitä kaapista nopeasti löytyy. Ainoat kriteerit olivat lämpimyys ja musta väri. Ja tuo hame... Tuo on just tuollainen mitä ylä-asteikäiset "kapinalliset" wannabe-punkkarit pitää. Eli nyt voimme todeta, että olen vieläkin ylä-asteen tasolla henkisesti :D





  • Illan asu:


  • maiharit- second hand


  • sukkahousut- Tokmanni :)


  • hame- second hand


  • pitkähihainen paita- second hand


  • T-paita- second hand (Volcom)


  • hattu- second hand


  • takki- H&M


  • kaulahuivi- second hand



Jee, jee, jee.

Tässä taas yksi päivän asun esittelypostaus :) Tämä asu oli mulla joskus viime viikolla ja käytin sitä vain yhtenä päivänä, koska huomasin tuon legginssit ja pelkkä kauluspaita nahkatakin alla yhdistelmän HIUKAN liian kylmäksi tähän Suomen syksyyn/talveen.

Alla oli siis tuollainen toppi, joka on alunperin ollut mustavalkoinen, mutta värjäsin sen punaiseksi. Lopputulos oli tuollainen mukava "haalistunut" punainen. Shortsit olen itse tehnyt ala-asteella, jolloin niistä tuli hieman isot. Nyt ne on sopivat :P Shortsit ovat jotain sinistä denimin näköistä kangasta, joka kuitenkin venyy jonkun verran.

Kengät ovat kirpparilta. En oikeen tiedä mitä näistä sanoisin, ovat toisaalta tosi kivat ja toisaalta.. :D En jotenkin osaa kävellä noilla kiilakoroilla, on koko ajan sellainen tunne että kaadun kohta nokalleni. Ja tuo värikin on vähän liian.. vaalea? kirkas? ruskea? :D En tiedä.


Päällä oli sitten tuollainen tummanturkoosi (luulen että oikea nimi olisi "petrolinsininen" tai jotain vastaavaa) jättiiso kauluspaita, joka peittää suurin piirtein kaiken :)


Kaulassa oli tuollainen ketju, ostin kirpparilta, se on varmaan tarkoitettu sellaiseksi kauheaksi taskuhousuketjuksi. Kaikki varmaan tajusi mitä tarkoitan :DDD




Nahkatakki on laatua H&M ja sen olen jopa ostanut ihan uutena kaupasta. Pipo on itse tehty ja huivin olen pöllinyt pikkusiskolta, se on luultavasti ostettu jostain perusketjuliikkeestä.




Päivän asu:
Toppi- H&M (värjätty itse)
Shortsit- tehty omin kätösin
Legginssit- BikBok
Kengät - second hand (Tapas)
Kauluspaita - second hand(Seppälä)
takki - H&M