torstai 29. lokakuuta 2009

Ensimmäinen vaatepostaus!

No niin, eli hengissä ollaan ja nyt olisi tarkoituksena alkaa bloggailemaan ihan "tosissaan". Omat haastensa tosin asettaa oman tietokoneen ja kameran puute :D Tämä koulussa kirjoittelu kun ei ole mitään maailman mukavinta kun kaikki kyylää jossain vieressä... Mutta asiaan.
Yritin tänä aamuna oikeen laittaa hiuksiani. Jooh, sanoisin että aika natural-lookki sieltä silti tuli, mutta eikös semmoset ole nyt kovasti muodissa? Eli hiuksia on suoristeltu jonkun verran. Ihmeellinen Nasu-ilme mulla tuossa kuvassa.
Tässä sitten tätä asua takki päällä. Takki on ehkä kaikkien aikojen löytöni, aivan käyttämätön takki, joka maksoi kirpparilla jopa huimat 19 euroa! Kannatti kyllä ostaa. Rakastan takin väriä, istuvuutta ja pieniä yksityiskohtia, jotka eivät kyllä näissä superlaadukkaissa kuvissa näy.





Kengät on myöskin kirpparilta uutena ostetut, alunperin DinSkosta ja maksoivat muistaakseni 13 euroa. Näitäkin on tullut käytettyä kyllä koko rahan edestä. Ovat muuten ihan tavalliset puoleen sääreen ulottuvat saappaat noin 10 cm:n korolla, mutta sivuissa on tuollaiset koristerusetit. Nämä ovat nousseet yksiksi lempikengikseni juuri noiden rusettien takia. Pidän vaatteissa juuri yksinkertaisuudesta pienillä erikoisuuksilla varustettuna :)



Mekko on myöskin -yllätys, yllätys- kirpparilta ostettu. Maksoi euron :) Mekko on tuollaista harmaata "villakangasta" (vaatetermit on taas hallussa) ja siinä on napit edessä. Mekko on yläosasta hyvin vartalonmyötäinen ja helma on ihanan liikkuva. Tykkään tästäkin todella paljon!




Pahoittelen kuvien itse-peilin-kautta-kännykällä-otettu laatua, toivottavasti saisin jostain jonkun megaperinnön vaikka niin voisin panostaa tähän tekniikkaan.
Päivän asu:
takki- second hand (Reflex)
mekko- sedond hand(Reflex)
farkkulegginssit- BikBok
kengät- second hand (DinSko)