tiistai 30. kesäkuuta 2009

Suosittelen!

Näin kesällä minulla on kerrankin ollut aikaa katsoa leffoja ja kuunnella musiikkia ja olen todella tykästynyt muutamiin leffoihin/levyihin ja niinpä haluaisin suositella niitä lämpimästi myös muille! Ensinnäkin leffa nimeltä Lord of War. Aivan mahtavan hyvä leffa, joka kertoo asekauppias Yuri Orlovin elämäntarinan. Leffa käsittelee laitonta asekauppaa kriittisin silmin itse asekauppiaan näkökulmasta. Elokuvan juoni on hyvä ja eheä ja henkilöt ovat kiehtovia. Mukana on yksi kaikkien aikojen suosikkinäyttelijöistäni eli Nicolas Cage sekä myös Ethan Hawke ja Jared Leto. Leffa ei ole mitenkään liian väkivaltainen (muutenhan minä en sitä olisi katsonutkaan) ja se pistää ajattelemaan. Ei siis mikään kevyt tyttöjen illan leffa :D Mutta kannattaa katsoa!
Toinen tämän kesän suosikeistani on suomalaisen Don Johnson Big Bandin uusi levy Records are forever. Olin jo aikaisemminkin pitänyt bändiä "ihan hyvänä suomalaiseksi", mutta Provinssin energinen keikka sai minut täysin ihastuneeksi! Suosittelen siis uutta levyä ja tietenkin myös kyseisen orkesterin vanhempaa tuotantoa :)


Ja tietenkin kesälistallani on myös toinen Provinssiesiintyjä eli Placebo. Itse keikasta en sano mitään, ettei minua lynkattaisi kaupungin kaduilla, mutta uutta levyä voin suositella! Tosin jos et aikaisemmin ole pitänyt kyseisen yhtyeen tuotoksista, niin et tule pitämään tästäkään... Mutta Placebo-faneille täydellistä yksinäisten kesäiltojen musaa :D Siis vain jos jollain muullakin on yksinäisiä kesäiltoja. Lempibiisini tältä levyltä on For What It's Worth. Tuo "got no friends, got no lover" jotenkin kolahtaa :P